Radikal Ocean 52 Calella-Illes Formigues-Llafranc 2019 11a Travessada

08/10/2019

El dissabte 12 d’octubre de 2019 tindrà lloc la 11a Radikal Marbrava 1.5 i la 10a Radikal Marbrava 7.0. Travessada d’aigües obertes entre els nuclis costaners de Calella de Palafrugell i Llafranc organitzada pel Club Natació Radikal Swim.

Aquesta travessada s’organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell.

El 2018 un total de 1.450 nedadors es van inscriure en  aquesta prova, continuant consolidant-se  com una de les millors proves esportives que se celebren a Catalunya i a l’Estat Espanyol.

  • RADIKAL MARBRAVA 7.0

Prova de 7 km que cobreix un recorregut des de la platja d'en Calau a Calella, passant per les Illes Formigues i arribant a la platja de Llafranc.

  • RADIKAL MARBRAVA 1.5

Prova d’1,5km entre la platja d'en Calau de Calella i la platja de LLafranc.

  • RADIKAL MARBRAVA 3.5

Prova novella! És el segon any que tindrà lloc la MarBrava 3.5! Limitada a 200 participants, el porten des de Llafranc fins a les Formigues en embarcació i des d'allà han de tornar fins a la Platja de Llafranc.

Aquest any la prova és realitzarà el dissabte 12, d’aquesta manera, el diumenge 13 tothom podrà gaudir tranquil·lament i sense nervis de totes les activitats familiars que tindran lloc.

12 i 13 d’octubre a Calella de Palafrugell i Llafranc

Organitza: Club Natació Radikal Swim

Col·labora: Ajuntament de Palafrugell - IPEP - IMEP

Amb la col·laboració de la