Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Què es pot fer i què no a les oficines de treball

23/03/2020

LES OFICINES DE TREBALL ESTARAN TANCADES AL PÚBLIC FINS A NOU AVÍS

Les cites prèvies han estat anul·lades i les oficines les programaran de nou quan sigui possible.

Es garantiran els drets de les persones beneficiàries i sol·licitants de les prestacions.

No es tindran en compte els terminis establerts per sol·licitar les prestacions, de forma que no es perjudiqui cap dret.

Els tràmits relacionats amb les prestacions es poden fer de forma telemàtica tal com estableix el web SEPE.

https://sede.sepe.gob.es/portalSedeEstaticos/flows/gestorContenidos?page=sv00A i telefònicament al 93.619.09.98

Les renovacions de la demanda d’ocupació queden automàticament prorrogades i es poden fer per internet en  aquest link: https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/Renovacio.do?idiomaNavegacio=ca&secure=Sdes si prèviament s’estava inscrit.

Les inscripcions d’ocupació es podran fer trucant al telèfon de l’oficina de treball o bé enviant un correu electrònic, i es posaran en contacte amb la persona

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/oficines-de-treball/cercador-doficines-de-treball

En tot cas us recordem que en aquesta situació excepcional els terminis queden suspesos i per tant qualsevol tràmit que s’hagi de realitzar diferent als anteriors es pot posposar a la finalització de l’estat d’alarma.

En el cas de les tramitacions relacionades amb la Renda Garantida de Ciutadania, també queden automàticament prorrogats tots els terminis. De tota manera, aquest mes de març s’està tramitant la nòmina normalment amb les entrades i sortides habituals,així com les notificacions pertinents de les resolucions emeses aquest mes als usuaris.

Es garanteix en tot cas els pagaments de les prestacions.

Font informació: Servei d’Ocupació de Catalunya

Amb la col·laboració de la