Punt d'actuació del Programa Singulars a Palafrugell

20/12/2023

Treballem per la formació de les persones joves a Palafrugell per accedir al mercat de treball

S'obre el període d'incorporació al programa

Nova edició 2023-24.

PROPERA XERRADA INFORMATIVA ELPROPER 3 DE GENER A LES 10H A L'IPEP (Veure cartell adjunt)

Si ets jove de 16 a 29 anys, no treballes ni estudies i cerques feina, t'interessa!

El programa “Singulars” és un projecte subvencionat promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). Està gestionat i coordinat pel Consell comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’IPEP-SOMI i altres administracions locals de la comarca.

A través del programa “Singulars”, persones joves de la comarca participaran en un projecte per afavorir la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu. Palafrugell serà un dels municipis clau pel seu desenvolupament i esdevindrà un punt d'actuació que acollirà un grup de formació profesionalitzadora amb 15 joves d'entre 16 i 29 anys, amb o sense el graduat en ESO. 

El programa té una durada aproximada de 12 mesos, de desembre a desembre, i on els joves passaran per diferents fases: un itinerari individual per a cada participant per treballar competències i orientació professional, formació concreta en un àmbit professional (240h) i amb possibilitats de formació pràctica en empreses i visites de coneixement de l'entorn productiu.

D’aquesta manera el/la jove podrà incidir en el seu futur professional i un cop acabat el programa incorporar-se al mercat laboral o retornar al sistema educatiu amb un projecte de futur més definit.

Per més informació i inscripcions:

 

Amb la col·laboració de la