Programa TU+1 Subvenció per contractació laboral

05/07/2024

Oberta la convocatòria 2024

Subvencions per la contractació de persones aturades.

L'objectiu és incentivar les persones autònomes, sense treballadors/es a càrrec seu, perquè contractin persones de manera indefinida, durant un període mínim de 18 mesos i que la persona que es contracti estigui en situació d'atur, inscrita com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). 

L'ajut consisteix a subvencionar aquests contractes de forma que es fomenta la contractació indefinida, es crea ocupació i s'afavoreix el creixement dels negocis de persones autònomes.

L'import de l'ajut per l’any 2024 pot arribar fins als 20.850 € per contracte formalitzat a jornada completa.

Qui pot demanar la subvenció:

  • Persones treballadores autònomes sense persones treballadores assalariades a càrrec seu.
  • Societats limitades unipersonals (SLU), quan la persona física que les constitueixi desenvolupi la seva activitat a la societat, sense assalariats a càrrec.
  • Persones treballadores autònomes amb una o diverses persones treballadores autònomes col·laboradores a càrrec seu sempre que el nou contracte indefinit no es formalitzi amb aquesta o aquestes persones treballadores autònomes col·laboradores.

El termini per presentar la sol·licitud és del 5 de juliol de 2024, a les 9:00 h, fins al 12 de setembre de 2024, a les 14:00h.

Més informació i tramitació de la sol·licitud: AQUÍ

Amb la col·laboració de la