Programa Temps per Cures

13/02/2023

Des de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Palafrugell s'ofereix un programa, que a la pràctica, permet a les dones-mares i/o pares, disposar de més temps, per exemple per poder assitir a les entrevistes del servei d'ocupació de l'IPEP, entre d'altres...

Informació relativa al programa Temps per Cures per a nens i nenes d’entre 1 i 12 anys a través del qual oferim:
  • Canguratge a Domicili
  • Servei de Ludoteca a Can Genís
  • Canguratges per entitats (formacions, reunions escolars, activitats culturals, etc.)
Temps x Cures és un programa finançat pel  Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya (a través del programa Corresponsables del Ministerio de Igualdad) i el que es pretén és dotar de nous serveis al municipi, col·laborant amb les famílies (sobretot amb les dones) en les cures a nens i nenes d’entre 1 i 12 anys. 
 
L’Ajuntament de Palafrugell, amb aquest projecte en funcionament, manifesta la col·laboració i participació activa en les polítiques d’igualtat de gènere i distribució del temps de forma equitativa entre home i dona.
 
Dins el projecte Temps x Cures, hem ofert diferents serveis (casals, ludoteca, espais d’acollida als centres escolars durant les reunions,...):
 
Durant el 2023, a més a més dels serveis esmentats, volem  tirar endavant els següents:
  • Servei cura puntual a domicili (segons necessitat)
  • Colònies, campaments (per Setmana Santa)
  • Serveis de cura puntual en equipaments itinerants (canguratge dels infants mentre pares-mares realitzen alguna formació o activitat cultural-lleure dins el municipi)
 
 
 
 
Amb la col·laboració de la