Programa SOM DIVERSITAT

30/01/2024

L’IPEP promou a Palafrugell l’accés al treball de les persones amb discapacitat

Inscripcions obertes! Últimes places. Truca al 618829959

Treballem per la inclusió sociolaboral de les persones perquè puguin ser part activa del municipi i així poder donar resposta a les necessitats de mà d’obra a les empreses amb valors de responsabilitat social.

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ipep col·labora amb el Consell Comarcal del Baix Empordà com a entitat gestora per al desenvolupament i encaix d’aquest programa a Palafrugell.  El Programa Som Diversitat (SIOAS), serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental. Forma part del servei de programes laborals per a la diversitat i contempla actuacions integrades que suposin la inclusió de serveis d'orientació i informació per a l'ocupació i l'autoocupació, la millora de les competències personals, formatives, professionals i tècniques per afavorir l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació atenent-ne les característiques i necessitats. També s'hi inclouran la promoció d'actuacions de prospecció del mercat de treball per facilitar la inserció laboral i les tasques de seguiment i suport a la inserció laboral.

Va destinat a persones amb discapacitat o trastorn de salut mental reconegut/da, igual o superior al 33%.

El projecte, d’àmbit comarcal, es portarà a terme en diferents punts d’actuació, amb la col·laboració dels diferents Ajuntaments de la comarca.

Els punts d’actuació previstos són Palafrugell, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, i Castell Platja d’Aro.

Requisits de les persones participants:

  • Reconeixement oficial de discapacitat igual o superior al 33%.
  • Estar inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació (DONO). 
  • Residir al Baix Empordà.

Truca al 618829959 i demana cita per poder participar en el programa “SOM DIVERSITAT”. Places limitades.
 

Amb la col·laboració de la