Programa de Pràctiques a Europa

13/11/2017

Oberta la convocatòria per a joves d'entre 18 i 30 anys inscrits a Garantia Juvenil

Si ets joves i et trobes sense estudiar ni treballar i tens ganes de marxar a l'estranger amb la motivació d'aprendre treballant en el sector professional de la teva elecció. T’interessa!!

 

Busquem 10 joves de la provincia de Girona que vulguin fer pràctiques professionals, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera.

La beca inclou:

- Classes d'idiomes (segons país de destí) i tallers de preparació. De desembre 2017 a març 2018.

- Pràctiques professional en el sector de la seva elecció, allotjament, viatge d'anada i tornada, activitats culturals i una beca de manutenció de 500-600€/mes. De març a juliol 2018.

- Seguiment i tutorització personalitzada durant tot el projecte.

Xerrada informativa el 16 de novembre a les 16h  a l'Estació Espai Jove. C. Sta. Eugènia 17 GIRONA. Per a més informació del projecte, clica aquí.

On es portarà a terme el projecte? A l'Estació Espai Jove de Girona.

Per apuntar-se al programa cal omplir el següent formulari fins el 20 de novembre i enviar el CV a practiqeu@asociacionmundus.com.

Qui ho organitza? Asociación Mundus té l'objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional –pràctiques, voluntariats, intercanvis i cursos– per a joves i professionals, fomentant l'educació en els valors, l'aprenentatge intercultural i el voluntariat des de l'educació no formal. El projecte està finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

És una oportunitat única per potenciar el currículum en un país europeu i viure una experiència internacional amb totes les despeses cobertes.

Amb la col·laboració de la