Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Programa 30 Plus i ajudes a la contractació per a empreses

28/01/2019

El Consell Comarcal ha endegat el programa 30 Plus, destinat a donar una formació a majors de 30 anys sense feina en el camp de l’Atenció al client amb idiomes. Les empreses que contractin personal format en aquest programa rebran ajudes a la contractació.

La formació tindrà lloc en tres municipis diferents: Torroella-l’Estartit, Calonge i Sant Feliu de Guíxols. L'objectiu és la inserció laboral de persones a partir de 30 anys que busquin feina i resideixin al Baix Empordà, partint de la demanda real de personal per part d’empreses del territori. 

30 Plus inclou una formació especialitzada i un contracte mínim de sis mesos per a les persones participants, mentre que l’empresa rep una subvenció per cobrir part de les despeses salarials de cada contracte, entre 6 i 9 mesos. 

Si sou una empresa i us interessa incorporar una persona formada en Atenció al client amb idiomes i amb la contractació subvencionada, poseu-vos en contacte amb 30 Plus a través del telèfon 972 64 23 10 o del mòbil 619 47 00 49. També podeu escriure al correu electrònic 30plus@baixemporda.cat

A banda del program 30 Plus, en el següent enllaç trobareu un resum de totes les bonificacions existents per a la contractació.

 

 

Amb la col·laboració de la