Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Premis nacionals a la iniciativa comercial i als establiments centenaris

15/05/2018

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Coneixement ha obert el termini per participar en els Premis que anualment lliura la Generalitat de Catalunya. 

Els comerços, empreses, entitats i administracions que vulguin participar, poden presentar les seves sol·licituds fins el proper 13 de juny.

Premis Nacionals Iniciativa Comercial 2017

L’objectiu d’aquestes premis és distingir les iniciatives més innovadores del sector i els ens públics i entitats que hagin destacat per les seves tasques de millora en la gestió de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. Els Premis Nacionals Iniciativa Comercial estableixen tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial; Premi a la Iniciativa Col·lectiva; i Premi a la Gestió Pública en l’àmbit del sector comercial.

Categoria: Premi a la Iniciativa Comercial: S’atorga a la iniciativa més innovadora del comerç urbà als projectes que incorporin un concepte innovador de fórmula comercial, la internacionalització de l’empresa, i/o que impliquin una transformació digital. Poden optar a aquesta categoria els comerciats i petites i mitjanes empreses comercials.

Categoria: Premi a la Iniciativa Col·lectiva: Aquesta categoria contempla dos subcategories: Premi a la Iniciativa Comercial Territorial; i Premi a la Iniciativa Col·lectiva Sectorial.
 
                 - Subcategoria: Premi a la Iniciativa Col·lectiva TerritorialS’adreça als projectes de dinamització comercial que potenciïn la singularitat de cada territori, millorin els serveis al client i consolidin l’oferta comercial i els serveis de proximitat; que impliquin diferents agents d’un mateix centre o àrea comercial per fer-la més competitiva, atractiva eficaç i eficient; accions amb la implicació de “locomotores comercials”, com són els mercats municipis; que defineixin estratègies de millora de la competitivitat i rendibilitat de les empreses; i/o que desenvolupin actuacions de notorietat que depassin la seva zona. Poden concórrer associacions i federacions territorials de comerç i serveis.
 
                  - Subcategoria: Premi a la Iniciativa Col·lectiva Sectorial: Premia projectes de potenciació del sector que millorin els serveis al client i consolidin l’oferta del comerç de proximitat, que defineixin estratègies d’increment de l’eficiència i rendibilitat de les empreses associades, i que siguin projectes d’innovació, expansió i millora de la competitivitat. Poden concórrer centrals de compra, associacions, federacions i gremis sectorials de comerç i de serveis.
 
Categoria: Premi a la Gestió Pública en l’àmbit del sector comercial: Aquesta categoria dels premis s’adreça als ajuntaments i altres ens públics pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament de projectes que reforcin el model de comerç i serveis urbà, de proximitat, i amb equilibri de formats.
 
 
Amb la col·laboració de la