Premi aGOe a l'emprenedoria i la creativitat- 3a edició

07/07/2023

L’1 de juliol es va obrir la convocatòria de la tercera edició del Premi aGOe a l'Emprenedoria i la Creativitat - Memorial Jordi Bayer i Trias.

L'Associació Gironina d'Orientació Empresarial, aGOe, és una associació sense ànim de lucre formada per sèniors voluntaris que retornen a la societat els coneixements i l'expertesa directiva que han assolit en la seva trajectòria professional. 

L’1 de juliol aGOe va obrir la convocatòria de la 3a edició del Premi a l'Emprenedoria i la Creativitat, que promou amb el suport de la Universitat de Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

Amb aquest Premi a l'Emprenedoria i la Creativitat aGOe reconeixerà, amb caràcter genèric, el millor projecte d’empresa que resulti de les idees que siguin presentades a concurs.

A més de projectes, s’hi admetran activitats ja constituïdes com a empreses o altres entitats, sempre que estiguin registrades amb posterioritat a l’1 de juliol de 2021. 

El termini de presentació de candidatures és de l'1 de juliol fins al 30 d'octubre, ambdós inclosos.

El jurat que decidirà les candidatures guanyadores estarà format per membres de la UdG, de la Cambra de Comerç de Girona i d'aGOe.


 
Hi haurà un primer premi i un accèssit. El primer premi rebrà una dotació econòmica de 2.000 € i l’accèssit, de 1.000 €. Els premiats rebran un guardó i el suport tècnic d’aGOe durant 12 mesos.

Pots consultar les bases aquí

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Per inscriure-t’hi caldrà que proporcionis en el següent Formulari les teves dades personals, el teu pla de negoci en format pdf, doc o docx  i una adreça de Google Drive, Dropbox, Youtube o Vimeo on hauràs penjat un vídeo d'una durada d'uns 3 minuts amb la presentació del teu projecte. Un cop enviat aquest contingut rebràs, a l'adreça de correu electrònic que hagis proporcionat, un missatge de confirmació d'enviament.

Si tens algun problema en l'enviament ho pots comunicar per correu electrònic a info@agoe.cat

Amb la col·laboració de la