Pràctiques no laborals en el sector de neteja!

06/02/2024

El SOMI continua treballant per facilitar l’accés al treball d’acord amb les necessitats del teixit empresarial

El Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP (SOMI) ha col·laborat amb l’empresa Mansol Projectes SL dins el marc del programa Incorpora de La Caixa, amb l’objectiu d’oferir a Palafrugell formació professionalitzadora del sector de la neteja de vidres i superfícies diverses, la qual es va realitzar durant els mesos d’octubre i novembre 2023.

Dins d’aquesta formació, de 230 hores de durada, s’oferia formació teòrica i pràctica relacionada amb la professionalització del sector, així com un mòdul de competències per al treball i noves tecnologies. A més, les persones participants han tingut l’oportunitat de realitzar pràctiques no laborals en empresa. 

Durant el mes de desembre, una persona va realitzar les pràctiques a l’Aparthotel Arrels d’Empordà, realitzant feines de neteja de les habitacions i apartaments. El passat 29 de gener, 10 persones més van iniciar-les a diferents equipaments i escoles municipals a través de l’empresa La Bruixa Neteges Generals i Manteniments S.L.

Així doncs, de les 14 persones que van finalitzar la formació, 11 han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits en un entorn real de treball gràcies a la col·laboració d’aquestes empreses, les quals, potser, han trobat una manera d’assegurar-se personal per a incorporar properament a les seves plantilles. 

Entre tots, sumem! Seguim!

Amb la col·laboració de la