Palafrugell obté dos distintius del Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà

02/04/2023

El Baix Empordà reconeix a les empreses i serveis que promouen un turisme inclusiu amb un segell propi pioner a Catalunya

Palafrugell vol ser accessible per a tothom, per això des de l'IPEP s'aposta per fer actuacions per aconseguir-ho.

D'una banda, amb l'Oficina de Turisme Pineda Gèlia, oberta tot l'any, adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i cadira de rodes. D'altra banda, amb la creació d'un itinerari accessible per persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes pel centre històric de Palafrugell.

A més, hi ha el projecte d'adaptar l'accessibilitat a altres espais públics i de fer altres passes per ser cada cop més accessibles a diferents tipus de necessitats. 

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha reconegut a les empreses i serveis que promouen un turisme inclusiu amb un segell propi pioner a Catalunya, un total de 32 propostes turístiques.

Durant l'acte, s'ha presentat la nova publicació "Turisme per a tothom al Baix Empordà" que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han superat la visita de validació de l'accessibilitat del seu servei per part d'una empresa especializtada en turisme accessible.

Podeu consultar la publicació AQUÍ
 

Amb la col·laboració de la