Palafrugell Industrial, un projecte per dinamitzar la indústria.

31/01/2018

Palafrugell Industrial és una nova aposta de l’IPEP per dinamitzar els Sectors d’Activitat Econòmica, popularment coneguts com a polígons industrials, atraure-hi noves empreses i consolidar les existents.

Palafrugell sempre ha comptat amb una gran tradició industrial. El suro va dur al nostre municipi una industrialització precoç i va convertir Palafrugell en un gran centre de producció internacional. Amb el temps, la producció industrial s’ha anat diversificant, i actualment Palafrugell compte amb 6 zones d’activitat econòmica o polígons industrials on es concentren bona part de les empreses del municipi.

En una primera fase d’execució, el projecte ha desenvolupat una pàgina web, palafrugellindustrial.cat, que servirà com a localitzador de terrenys i naus disponibles per a possibles interessats; el web, a més, proporciona informació útil de cares a les empreses que vulguin instal·lar-se a Palafrugell. A més, com a eina de promoció, també s’ha produït un vídeo explicatiu dels avantatges que implica escollir Palafrugell com a seu per a noves empreses. Tant el vídeo com la pàgina web estan disponibles en quarte idiomes: català, castellà, francès i anglès.

El projecte Palafrugell Industrial es presentarà públicament el proper dimecres 7 de febrer a la sala d’actes del Museu del Suro de Palafrugell, amb la presència del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, el senyor Albert Gómez. A banda de presentar el vídeo i la pàgina web, també s’aprofitarà per parlar amb els actors implicats sobre les necessitats i els reptes que afronta el sector industrial palafrugellenc. La idea de l’IPEP és establir amb aquest important sector les sinergies necessàries per afrontar el futur de manera conjunta, sector públic i privat, tal i com es fa amb altres sectors econòmics tant importants com és el del turisme a Palafrugell.

Amb la col·laboració de la