Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Palafrugell+ et proposa rutes per conèixer el patrimoni cultural palafrugellenc

25/01/2019

El tiquet únic per accedir als punts d’interès cultural de Palafrugell per només 8€ afegeix una nova proposta per tal de conjugar cultura i salut: diferents rutes a peu i en bici.

Es tracta d’una proposta de 4 rutes a peu i una en bici per conèixer el patrimoni cultural palafrugellenc. La primera, anomenada “del Palafrugell industrial al cultural” ens proposa fer un recorregut  de 4 hores visitant el Museu del Suro, el Dipòsit d’aigua modernista de Can Mario i la Fundació Vila Casas.

Una segona ruta, més llarga, ens anima a anar des de Calella fins al Conjunt monumental de Sant Sebastià, i d’aquí al museu del Suro de Palafrugell per tornar a Calella en bus o a peu. 

La tercera ruta, també de vuit hores, ens convida a anar pel camí de ronda de Calella fins al Jardí botànic del Cap Roig, i d’allí a la Fundació Josep Pla de Palafrugell.

La quarta ruta a peu ens ofereix anar del Cap de Sant Sebastià fins al Cap Roig, gaudint d’una passejada vora el mar inoblidable.

Finalment, pels amants de la bici, ens proposa fer la ruta inversa: del jardí botànic del Cap Roig fins a Sant Sebastià amb sortida i tornada a Palafrugell.

Ara, doncs, gràcies al tiquet únic Palafrugell+, podreu gaudir de tota la cultura palafrugellenca d’una manera saludable. Compreu el vostre tiquet Palafrugell+ a l’Oficina de Turisme de Palafrugell, al teatre Municipal de Palafrugell o en els mateixos  punts d’interès durant tot l’any per només 8€ i gaudiu d’una oferta cultural extraordinària. 

Trobareu més informació al web https://www.palafrugellplus.com

Amb la col·laboració de la