Palafrugell es prepara per gaudir d’un Nadal amb novetats i molts premis!

25/11/2021

L’IPEP i l’Ajuntament, conjuntament amb l’associació de comerciants Oohx!gen, han traçat les línies del que serà enguany la campanya de Nadal, sempre seguint les mesures sanitàries i molt pendents de l’evolució de la pandèmia.

La campanya comercial de Nadal es centrarà en tres eixos principals:
  1. Millorar la imatge dels espais comercials per tal de potenciar-los i incorporar-los com un espai lúdic per als ciutadans, amb la instal•lació de l’habitual enllumenat de Nadal i, com a novetat, la col•locació de 3 figures nadalenques als carrers del centre i, després de l’èxit de l’any passat, tornant a instal•lar un avet de Nadal gegant, de 6 metres, il•luminat i decorat, al centre de Plaça Nova.
  2. Organitzar activitats a l’aire lliure, de petit format, a fi d’evitar aglomeracions de persones en espai tancats.
  3. Donar suport a l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen Palafrugell Comerç i Negocis, per tal de reactivar l’activitat del centre del poble i promocionar el petit comerç de proximitat. En aquest sentit Oohx!gen continua amb la ja consolidada Ruleta de premis, que enguany sempre hi haurà premi segur i incorpora un atractiu sorteig d’un val de 10.000 € a un sol guanyador, per gastar als comerços participants a la campanya. A més, i tenint en compte els infants, el 4 de gener, organitza una Ruleta Infantil, amb premis adaptats a aquest públic.
 
Per altra banda, s’ha decidit definitivament deixar d’organitzar la Pista de Gel, considerant necessari replantejar les accions de promoció i dinamització, que fins ara es venien realitzant, amb la finalitat de reactivar l’activitat comercial al municipi, donant un nou impuls a l’oferta lúdica i dinamitzadora durant les vacances de Nadal i adequant-la a la nova situació postpandèmia.
 
Palafrugell continua apostant per un comerç de proximitat, conscienciant de la importància del consum al comerç local i organitzant activitats que no suposin un alt impacte per al medi ambient, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per tal de fer gaudir a veïns i visitants, de manera responsable, del Nadal a Palafrugell.
 
El programa complert de totes les activitats d’aquest Nadal es podrà consultar en breu a www.visitpalafrugell.cat  i tota la informació de la campanya comercial a www.oohxigen.cat/nadal 
Amb la col·laboració de la