Palafrugell desenvolupa el Projecte Singulars.

26/03/2018

El projecte Singulars de la Diputació de Girona és un projecte formatiu adaptat a les necessitats reals del territori. Palafrugell el desenvolupa amb el programa Palafrugell Competències i Oportunitats Laborals.

L’Objectiu de PALAFRUGELL, Competències i Oportunitats Laborals  és dissenyar un pla ambiciós de formació per competències adaptat al detall a les necessitats formatives dels demandants d’ocupació allunyats de les aules convencionals amb necessitats immediates d’ocupació. Són programes curts adaptats a les necessitats d’empresaris i treballadors, i que promouen coneixements per competències que venen marcades per documents i treballs de diagnosis realitzats amb rigor i fonamentats per una extensiva prospecció de tot el teixit empresarial de la zona.

El projecte té tres grans línies de treball: la Jornada d’Oportunitats Laborals, que organitza l’IPEP,  una línia dedicada a la comunicació del projecte i la planificació de la formacions.

Amb aquest projecte es pretén millorar la qualitat del mercat de treball del nostre municipi per fer-lo més competitiu i dotar a les persones de majors recursos personals i laborals.

Amb la col·laboració de la