Oferta de treball

28/06/2022

Ets una persona jove entre 18 i 29 anys amb cotxe? T'interessa l'atenció sociosanitària a persones dependents? Busques feina i/o et manca formació?

La cooperativa Sersa es dedica a l'atenció sociosanitària i a la formació, i actualment està fent Formació Professional Dual d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

L'FP Dual és una formació que compatibilitza la formació teòrica amb la formació laboral remunerada en una empresa. Es tracta d'una jornada laboral de 40 hores.

Actualment tenim una oferta de treball. El lloc de treball està a una residència d'ancians de Palafrugell (Nostra senyora de Montserrat). Són 26 hores de jornada laboral. La resta de la jornada fins a arribar a 40, és a dir, les 14 restants, són hores de formació teòrica a Blanes (escola Safa). El contracte és fins al 10 de març de 2023, amb un salari de 950 euros bruts al mes més 200 euros de plus per gasolina. Per tant, busquem una dona amb cotxe entre 18 i 29 anys, que estigui disposada a desplaçar-se a Palafrugell els dilluns, dimarts, dimecres i dissabtes en horari de matins i els dijous i divendres a Blanes en horari de 15 a 20.

A la finalització del contracte obtindria el Certificat de Professionalitat d'Atenció a persones dependents en Institucions socials.

Persones interessades, podeu contactar directament amb la Marta Frías al correu electrònic: marta@ersaonline.com

Amb la col·laboració de la