Oferta de contractació en pràctiques de 3 persones joves amb estudis

17/11/2020

Tens menys de 30 anys, estàs a l’atur i tens un títol relacionat amb les ofertes següents? 

L’Ajuntament de Palafrugell a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP ha sol·licitat un any més el programa subvencionat de “Contractació en pràctiques de persones joves titulades beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya”.

Aquest programa permet la contractació de 3 persones joves per desenvolupar diferents projectes dins l’ajuntament. Enguany es cerquen 3 tècnics/que amb aquests perfils:

  • Tècnic/a d’intervenció social.

Perfil vinculat a l’atenció a les persones: titulació en educació social,   treballador/a social, psicòleg/loga o titulacions anàlogues.

  • Tècnic/a de gestió informàtica.

Titulació en cicle formatiu de grau superior de la família d’informàtica i comunicacions o grau en enginyeria informàtica.

  • Tècnic/a ambiental.

Titulació en ciències ambientals o geografia i/o titulació en biologia, ciències del mar, geologia, enginyeria agrícola o forestal, amb estudis complementaris de gestió ambiental.

Els requisits per poder participar al procés de selecció són els següents:

  • Tenir màxim 29 anys
  • Estar inscrit a l’Oficina de Treball com a (DONO)
  • Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil
  • Complir les condicions per contractació en pràctiques
  • I no haver participat a les convocatòries 2018 o 2019

S’ofereix un contracte en pràctiques de 6 mesos a jornada complerta a l’Ajuntament de Palafrugell amb incorporació al desembre 2020.

La contractació dels joves restarà condicionada a l' atorgament de la subvenció a l'Ajuntament de Palafrugell i en el cas, que la subvenció sigui inferior a allò sol·licitat, la mateixa entitat prioritzarà els llocs de treball segons necessitats del territori.

En el cas d’estar interessats/des trobareu tota la informació sobre els requisis i el procediment a seguir a AQUÍ  Seu Electrònica Ajuntament de Palafrugell.

                                               

      

Amb la col·laboració de la