Noves subvencions per a contractar a majors de 45 anys. Fins el 15 de Novembre!

19/10/2017

El SOC subvenciona els contractes de treball d’una durada mínima de 6 mesos i un màxim de 12. El termini de presentació acaba el 15 de novembre.

Aquesta convocatòria té l'objectiu d’incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones majors de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi.

El SOC subvenciona els contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos, tret de la contractació d’una persona discapacitada que podrà ser màxim de 18 mesos. La jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%.

Per optar a la subvenció, el contracte s'ha d'haver fet efectiu com a màxim 2 mesos abans de la sol·licitud. El termini de presentació és del 5 de setembre al 15 de novembre.

Les entitats beneficiàries han de fer arribar el formulari de sol·licitud de subvenció i la documentació annexa que s’ha d’ajuntar dins del mateix formulari a través de Tràmits Gencat

 

Trobareu més informació, aquí.

Amb la col·laboració de la