Noves places de formació FPO Dual en electricitat al Baix Empordà

14/11/2022

Ets jove? Tens entre 18 i 29 anys? Tens el graduat de la ESO? Estàs a l’atur? Vols formar-te i treballar alhora durant un any? T’interessa l’ofici d’electricista?

El Gremi d’Instal·ladors de Girona ofereix un nou programa de Formació Professional Ocupacional Dual. L’FPO Dual és un programa d’ocupació que ofereix un contracte laboral de formació en alternança; és a dir, per una banda, els participants reben una formació impartida pel Gremi d’Instal·ladors i, per l’altra, realitzen unes pràctiques remunerades en empresa (amb un contracte laboral de 12 mesos).

L’objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat dels joves, els quals poden formar-se i treballar a l’hora.

Per aquesta nova convocatòria, els cursos són els següents:

-       Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió (625 hores)

-       Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques (610 hores).

La formació es distribueix en 2 dies de formació teòrica al Gremi d’Instal·ladors (Girona) i 3 dies de pràctiques a l’empresa (Begur, Pals, Sant Antoni de Calonge o La Bisbal d’Empordà.

Per a poder accedir-hi, les persones participants han de tenir entre 18 i 29 anys, tenir el graduat en Educació Secundària (ESO) i estar inscrit/a a les Oficines del SOC com a Demandant de Feina No Ocupat (DONO).

El programa començarà a finals de novembre i el procés d’inscripció i selecció ja està obert.

Per a més informació, les persones interessades poden trucar al 872 590 155 o bé enviar un correu electrònic a tutoria2.elgremi@gmail.com

Més informació clicant a sobre la imatge

 

Amb la col·laboració de la