Noves línies d'ajudes a empreses

11/11/2020

Noves ajudes de l'ajuntament de Palafrugell pels sectors més afectats per les mesures per la Covid 19

S'amplia el termini a 10 de desembre!

L’ajuntament de Palafrugell ha aprovat dues noves convocatòries de subvencions per activitats econòmiques que estan patint la crisi de la Covid 19:

  • Convocatòria de subvencions per a restaurants, bars, estètiques i gimnasos de Palafrugell afectades per la crisi de la Covid-19. (activitats d’obligat tancament. ajuda 4).
  • Convocatòria de subvencions per a activitats econòmiques no tancades amb pèrdues Covid-19. (ajuda 5)

Ambdues convocatòries subvencionen les pèrdues econòmiques que hagin tingut les empreses des de l’1 de setembre al 30 de novembre de 2020, fins als màxims següents:

  • Restaurants, bars i estètiques: fins a 1.500€
  • Gimnasos: fins a 1.000€
  • Allotjaments hotelers, càmpings i albergs: fins a 800€
  • Resta activitats econòmiques: fins a 500€

El termini de presentació de les sol·licituds és fins dijous 10 de desembre de 2020. (termini ampliat)

S’acceptaran totes les sol·licituds que compleixin amb els requisits establerts a les convocatòries, a diferència d’altres convocatòries que anaven per ordre d’entrada de les sol·licituds. En cas que s’exhaureixi la partida pressupostària, es reduirien tots els imports atorgats de manera proporcional, per tal que totes les sol·licituds tinguin aportació econòmica.

Un cop publicades al Butlletí oficial de la província, aquest divendres 13 de novembre ja es podran entrar les sol·licituds a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Palafrugell.

Veure bases convocatòries:

 
Documentació a presentar:
 
Amb la col·laboració de la