Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Nova Associació de Polígons d’Activitat Econòmica

18/05/2019

El dijous 11 d’abril es va fer la reunió de constitució de l’Associació de Polígons d’Activitat Econòmica de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur.

La nova associació vetllarà per desenvolupar i explotar al màxim les potencialitats dels polígons d’activitat econòmica, popularment coneguts com a polígons industrials. A banda de les tasques de manteniment del web www.palafrugellindustrial.cat, l'IPEP està treballant, en col·laboració amb l'associació amb els següents temes:

Seguiment i contacte amb les empreses que s’estan adherint a l’associació, actualment ja hi ha 25 empreses associades. També s’estan fent trucades per informar a les empreses que no van venir a la reunió per tal que s’adhereixin.

Senyalització dels polígons. En breu s’aprovarà el pressupost d’execució de la primera (identitat gràfica) i la segona fase (senyalística) i es podrà iniciar la taula de treball de senyalització on hi ha unes 6-8 empreses que en formen part per poder treballar conjuntament amb el sector. L’empresa que ho farà és un grup de recerca de la Universitat de Barcelona amb experiència en senyalització d’altres polígons industrials.

Contacte empresa Fibra òptica. Un distribuïdor de l’empresa Adamo que va explicar que necessiten un mínim d’empreses per poder fer el desplegament. També s’està fent el contacte amb totes les que no van venir a la reunió per mirar de trobar interessats. 

Un cop s’hagi iniciat la taula de senyalització l’associació té previst anar obrint les altres 3 taules de treball (promoció i difusió, serveis i manteniment i urbanisme) en funció de les necessitats que vagin sorgint. 

Els membres que formaran part de la junta de la nova associació de polígons d’activitat econòmica de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur són: 

Margarida Matas de Tapones y Especialidades del Corcho SA (TESA) com a Presidenta

Joan Resplandis de Resplandis Ferrer CB com a Vicepresident

  Josep Sabater de Trefinos SL com a Secretari

  Pere Creixell de Creixell SA com a Tresorer

  Manel Cruz de Jabones Ter SL com a Vocal

  Francesc Moreno de Wesdurlan SL com a Vocal

Amb la col·laboració de la