Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Nou web de Palafrugell+

15/05/2018

Palafrugell disposa d’un nou web per a promocionar els espais culturals i naturals del municipi.

L’octubre de 2016 van sortir a la venda els primers tiquets PALAFRUGELL+ que, per només 8€, permet visitar els principals atractius culturals i naturals del municipi, que són:

-      Jardí botànic de Cap Roig

-      Torre de guaita al Conjunt Monumental de Sant Sebastià

-      Fundació Josep Pla

-      Museu del Suro

-      Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario

-      Fundació Vila Casas – Museu Can Mario

Després d’un any i mig de funcionament de la proposta PALAFRUGELL+ i d’una bona rebuda entre els visitants, es fa un pas més enllà amb la creació d’una pàgina web i xarxes socials específiques per aquest producte, que es promouran amb campanyes de posicionament.

El tiquet Palafrugell+ disposa d’un descompte o exclusivitat per accedir a una activitat cultural que canvia cada mes, i que podreu consultar al mateix web i a les xarxes socials. El tiquet té validesa per tot l’any en curs.

El nou web el podeu consultar al següent enllaç: www.palafrugellplus.com

Aquest tiquet va néixer arran de la taula de treball creada el novembre de 2015, liderada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i constituïda per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, el Museu del Suro, la Fundació Vila Casas, la Fundació Josep Pla i la Fundació Obra Social la Caixa. Aquesta unió ha servit per crear altres sinèrgies entre els participants, com és la nova ruta literària Josep Pla al jardí botànic de Cap Roig, en la qual s’explica la relació entre l’espai i Josep Pla partint de com veien Cap Roig els palafrugellencs dels anys 10 del segle XX i el que en va escriure Pla.

Amb la col·laboració de la