Nou curs, noves formacions.

04/08/2017

Els mesos d’octubre i novembre l’àrea d’Empresa i Emprenedoria i el SOMI organitzen tot un seguit de cursos i càpsules formatives gratuïtes per a tots els públics.

 

Els cursos i càpsules formatives van dirigits a tothom: empresaris, treballadors, gent en recerca de feina... L’oferta és àmplia i hi ha cursos que s’adapten a totes les necessitats. Les dates exactes dels cursos es confirmaran el mes de setembre. Aquí podeu consultar els cursos i formacions programdades:

  • Aprèn a utilitzar l’ordinador per cercar feina.

No saps utilitzar l’ordinador?  T’ajudem a aprendre’n i  podràs fer  arribar el teu CV a moltes empreses.

  • Cerca de feina per Internet webs i APP.

Tens coneixements d’ informàtica  i  vols aprendre a cercar feina a través de l’ús de pàgines web i a través del teu mòbil?

  • Coaching i PNL per al desenvolupament d’habilitats personals i professionals.

Descobreix eines de coaching i PNL per aplicar per tal d’ incrementar la teva influència, comunicació, motivació,  creativitat, el propi lideratge i l’excel·lència personal i professional.

  • Com anunciar el meu negoci a Internet?

Coneix Google My Business, configura el teu negoci, descobreix com aparèixer a Google Maps,  aprèn de puntuacions i ressenyes, estadístiques de visites, connectant amb Google Analytics.

  • Vols augmentar la notorietat de la teva web, xarxes socials o blog? Coneix el tipus de contingut bàsic i com millorar-lo.

Aprèn a generar contingut de valor, conèixer les eines de treball que faciliten la creació de contingut i aprèn com crear xarxa i no publicar per publicar.

  • Twitter i Linkedin.

Aprèn a utilitzar aquestes dues xarxes socials.

Idealment els participants haurien de fer la sessió amb el seu ordinador portàtil per poder navegar en profunditat.

  • Vols crear la teva empresa?  Metodologia Lean Start-Up.

Posa l’accent en el client a l’hora de desenvolupar la teva idea de negoci : qui són els socis i els clients clau, quins són els canals per arribar al segment de clients, quins són els costos inherents al model de negoci; tot  això i molt més per a poder crear la teva empresa amb èxit.

  • Obligacions formals i comptables per autònoms.

Aprèn què ha de fer una persona  autònoma per portar el control econòmic del seu negoci i liquidar els impostos d’IVA i IRPF.

 

També hi ha programada una conferència gratuïta a càrrec de Miquel Pino, reconegut assessor d’empreses i conferenciant, que la passada primavera ja ens va visitar per explicar-nos les 10 claus per convertir-se en un empresari d’èxit. Aquest any el tema de la conferència serà: 

Aprèn a calcular el cost i el preu de venda del teu producte o servei amb Miquel Pino.

Ho estàs fent bé? -Quin és el cost del teu producte i/o servei?  És correcte? Quin és el marge? El negoci dóna beneficis i són suficients?

Dia: dijous 19 d’octubre de 2017          Horari:  18-20h

Lloc: Sala d’actes del Teatre Municipal de Palafrugell

 

És imprescindible inscripció prèvia per a participar en qualsevol de les activitats, a través de : www.ipep.cat ,  enviant un email a ipep@palafrugell.cat o bé trucant al 972 61 18 20.

Amb la col·laboració de la