Neix el Julivia Boat, el company marítim del bus turístic.

07/07/2017

El Julivia Boat, amb una capacitat de fins a 28 places, farà 6 sortides diàries, 3 sortides des de la platja del Port Peregrí de Calella i 3 més sortint des de Tamariu.

Només hi havia una manera de millorar la ruta del Julivia Bus Turístic de Palafrugell: acabar de completar la volta per mar. Per això neix el Julivia Boat, un vaixell que permetrà fer un recorregut de 45 minuts entre Calella i Tamariu gaudint d’unes vistes privilegiades.

El trajecte permetrà gaudir des del mar de les vistes del Cap Roig, Calella, Llafranc, el Cap de Sant Sebastià i Tamariu, apropar-se a les illes Formigues o descobrir racons amagats de la Costa Brava com la cala del Cau o cala Pedrosa, d’una bellesa salvatge. 

El Julivia Boat ofereix uns preus molt assequibles per a tota la família: 12€ els adults i 8€ els infants a partir de quatre anys per a un sol trajecte, i 20€ i 14€ respectivament els bitllets d’anada i tornada. Podrà comprar el tiquet en el propi vaixell o a la seu del centre de submarinisme Poseidon, a la mateixa platja del Port Peregrí, però per tal d’assegurar-se una plaça, és recomanable comprar el bitllet anticipadament fins a les 23:59h del dia abans de la sortida a www.juliviaboat.koobin.com.  

El Julivia bus, per la seva banda, continua oferint el mateix servei de sempre, amb els mateixos preus i els avantatges habituals en forma de descomptes i gratuïtats a equipaments culturals i en empreses de turisme actiu del nostre municipi.

Amb la col·laboració de la