Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Necessites personal especialitzat d’Atenció al Client? Som Singulars t’ho posa fàcil!

20/05/2019

El programa Som Singulars en l’especialitat d’Atenció al Client, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb conveni amb l’IPEP, és una bona oportunitat perquè els joves millorin la seva experiència laboral i les empreses puguin fer formació a mida.

El programa Som Singulars en l’especialitat d’Atenció al Client que s’està portant a terme amb col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, ofereix formació en aquest àmbit a 20 joves d’entre 16 i 27 anys, inscrits a l’Oficina de Treball i a Garantia Juvenil.

La formació té una durada de 150 hores en aquesta especialització. A més, les persones joves participants poden realitzar 50 hores de pràctiques no laborals en una empresa. L’objectiu és que els i les joves puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i facilitar-los l’accés al mercat de treball. Les pràctiques no són remunerades i no tenen cost per les empreses, només cal signar un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’empresa.

La pràctiques permeten formar als joves segons les necessitats específiques de cada empresa per, a posteriori, poder consolidar el lloc de feina amb un contracte laboral.

Les empreses que vulguin acollir una persona jove en pràctiques poden contactar amb:

Maria Méndez

Projecte Som Singulars

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme           

Tel. 972 64 23 10 – 650 10 11 16

joves@baixemporda.cat

Amb la col·laboració de la