Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Milers de persones consoliden el Flors i Violes en el seu 10è aniversari

21/05/2019

El festival es posiciona com a referent dels esdeveniments primaverals a les comarques gironines.

Després de 10 anys, el festival manté un marge de creixement, tan a nivell geogràfic com a nivell d’espectacles, per seguir sent un referent dins l’àmbit dels festivals de primavera al nostre país.

El mapping inaugural de la 10ª edició de Flors i Violes va omplir de gom a gom plaça Nova i es va convertir en un dels espectacles més multitudinaris de la programació d’enguany. Un altre aspecte destacat ha estat el circuit nocturn, novetat d’aquesta edició. Aquesta proposta ha fet que els espais tinguessin un públic que aprofitava la màgia dels espectacles lumínics durant el vespre. Paral·lelament el nombre de visitants segueix creixent, sobretot gràcies a la consolidació del creixement a la geografia del municipi, amb la participació activa dels nuclis (Calella, Llofriu, Tamariu i Llafranc) on cal esmentar que es va posar a disposició dels visitants el servei de bus que unia els nuclis per tal de seguir la programació de l’esdeveniment.

La 10ª edició del Flors i Violes, el festival que dóna la benvinguda a la primavera a Palafrugell, l’ha consolidat com un festival referent de les activitats d’inici de primavera al nostre país, no només a nivell d’assistència, sinó també pel nombre d’espectacles i d’espais decorats, superant la cinquantena. Flors i Violes  s’ha tornat a reafirmar com un excel·lent aparador ple d’espectacles, música, màgia, gastronomia, cercaviles.... El festival ha estat pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics: des del més familiar i infantil, passant pels enamorats de la gastronomia del Baix Empordà, fins als amants de la música en diferents formats i estils. Els 5.000 programes repartits i les 10.500 consultes de continguts a l’aplicació de l’esdeveniment durant els tres dies del festival evidencien l’èxit de la convocatòria.

De cares al seu 11è aniversari, el Flors i Violes continuarà apostant per ser una referència al calendari durant els primers dies del mes de maig, on els protagonistes siguin la música, els espectacles audiovisuals, la màgia, el circ i la gastronomia. L’organització ja està treballant en novetats que sorprenguin als assistents per fer encara més especial el Flors i Violes 2020.

Flors i Violes és un esdeveniment organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) de l’Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Turística de Palafrugell i Moventis Sarfa. També compta amb el patrocini de l’empresa cervesera La Brava.

Amb la col·laboració de la