Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Més de 100 anys d'història del mercat premiats

28/11/2019

El mercat municipal diari de Palafrugell ha estat guardonat als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya en la categoria “De cent o més anys d’antiguitat”, pels seus 118 anys des que es va construir l’edifici on actualment s’hi troba el mercat de la carn

Aquest és un premi que demostra l’esforç i constància de totes les persones que han format i formen part d’aquest mercat durant més d’un segle.

Tanmateix, el guardó ha de servir per continuar oferint, com fins ara, el millor producte i servei, encarant els nous reptes per tal d’adaptar-se a les noves tendències  i mantenir-se com a mercat referent al territori.

L’acte de lliurament va tenir lloc el 27 de novembre al Palau de la Generalitat i el guardó  va ser recollit per l’il·lm. Alcalde, Sr. Josep Piferrer, acompanyat pel regidor de promoció econòmica, el Sr. Joan Vigas i el representant del mercat diari, el Sr. Jordi Rubau.

Amb la col·laboració de la