Les Flors i les Violes tornen a Palafrugell.

26/03/2018

Del 27 d’abril a l’1 de maig els carrers i places de Palafrugell tornaran a donar la benvinguda al bon temps amb la 9a edició del festival Flors i Violes. Més de 50 espais transformats per a l'ocasió i més de 150 actuacions musicals farciran un cap de setmana molt llarg.

Trobareu puntual a la cita amb el bon temps, la novena edició del Flors i Violes desplegarà durant cinc dies tota la seva màgia transformant més de cinquanta espais públics i privats del poble, i ens oferirà  més de 150 espectacles gratuïts. Mishima, Soweto, Miquel Abras, Víctor Branch, Double Chick o Slingshots, entre d’altres, seran el plat fort d’aquest edició.

La plaça de Can Mario acollirà l’espectacle inaugural que donarà el tret de sortida del festival el divendres 27 d’abril a les 21:30h, espectacle que anirà seguit pel concert de Mishima a l’espai Els Forns de la Bòbila Vella. A més, durant els cinc dies que dura l’edició d’aquest any, també podran veure’s espectacles de música, circ i dansa per tota la vila.

I tornarà, com no podia faltar a la cita, la Fira d’Artesans Flors i Violes i l’espai gastronòmic dels Food Trucks, on es pot degustar menjars d’arreu del món. També durant els cinc dies del festival els restaurants del municipi oferiran el Menú Especial Flors i Violes.

Ja tens la samarreta del Flors i Violes d'aquest any? Vesteix-te per a l'ocasió i no et perdis un dels esdeveniments de l’any a Palafrugell. Torna la primavera, torna el bon temps: torna el Flors i Violes.

Trobareu tota la informació i la programació complerta a www.florsivioles.cat i a l'app Palafrugell al Mòbil.

Amb la col·laboració de la