La Garoinada 2023

04/01/2023

Torna la Garoinada!
Del 20 de gener al 31 de març de 2023

 

Amb l’inici d’any, s’inicia també una de les campanyes  gastronòmiques més emblemàtiques de Catalunya: La Garoinada, que enguany celebrarà la seva 32ena edició. 

La Garoinada 2023 tindrà lloc del 20 de gener fins al 31 de març, on un total de 14 restaurants i 6 allotjaments us convidaran a gaudir d’una experiència única per a tots els sentits.  

Els restaurants oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre Catxoflino o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de cremat, aigua, vi i cafè. A més, aquests menús estaran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 50€ i 60€, depenent de l‘establiment.

A banda, s’oferiran diferents fórmules molt competitives per venir a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, i es complementarà amb una activitat a escollir entre una sortida en vaixell clàssic o una excursió de senderisme personalitzada, que us permetrà conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori. 
A més, un talonari de tiquets us permetran visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Així mateix, enguany també és podrà gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a divendres. 

Podeu consultar tota la informació al web www.garoinada.cat 

Amb la col·laboració de la