Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

La Fundació Tresc celebra els 25 anys

24/07/2019

La fundació vol celebrar l’efemèride amb els empresaris i els convida a participar-hi.

El dia 13 de setembre la Fundació Tresc organitza una matinal que comptarà amb la ponència del Sr. Josep Roca i una taula d’experiències d’inserció Laboral amb reconegudes empreses de diferents sectors. 

La Fundació Tresc a Palafrugell gestiona el Servei Prelaboral del Baix Empordà. La metodologia que utilitza, el Treball amb Suport, és tot un èxit. Sense l’empresariat no seria possible aquesta inclusió que tant defensa i que dona lloc no tan sols a la inclusió laboral sinó també social, i en últim terme, constitueix l’eina per aconseguir arribar a ser una societat més justa.

L’any del 25è Aniversari de la Fundació és important i ho volen celebrar amb el món empresarial, compartint l’experiència amb els empresaris que ja hi col·laboren com també amb tots aquells  que vulguin conèixer-la. Per a participar-hi, només cal inscriure’s a la Jornada en el següent enllaç: 

https://fundaciotresc.org/wp-content/uploads/2017/08/ESCALETA.pdf

 

Amb la col·laboració de la