La Fàbrica de Joguines a Palafrugell

10/01/2024

La Fàbrica de Joguines de SS.MM. els Reis d’Orient de Palafrugell és visitada per gairebé 3.000 persones 

Els dies 27, 28, 29 de desembre i 2 i 3 de gener, a la Bòbila de Palafrugell, es va celebrar la segona edició de La Fàbrica de Joguines.

Durant aquests cinc dies, els ajudants dels Reis d’Orient, els Surets, han rebut gairebé 3.000 persones, de les quals un 41% eren de Palafrugell, un 27% provenien de municipis del Baix Empordà, un 16% de la resta de la província de Girona i un altre 16% més de Barcelona i entorn. La Fàbrica de Joguines de SS.MM. els Reis Mags és la única que hi ha actualment a la província de Girona i, per tant, un reclam per al públic familiar. 

En aquesta segona edició s’ha fet una millora substancial respecte a la primera, principalment en l’escenografia, l’ampliació d’espais i l’augment de personatges que dinamitzaven l’espectacle.

Al final de l’espectacle i al mateix recinte, hi havia l’espai del taller de fanalet, on es podia fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada i una nova zona amb un gran photocall per fer-s’hi la foto que va ser tot un èxit per a les famílies. 

A més d’aquesta activitat, cal destacar la complerta agenda de Nadal que s’havia programat, amb una vuitantena d’activitats a tot el municipi, organitzades tant per l’Ajuntament com pel teixit associatiu.

Amb la col·laboració de la