L'IPEP aposta per l'ocupació dels majors de 45 anys

20/10/2021

Atenció empreses i majors de 45 anys en cerca de feina!

PROGRAMA SUBVENCIONAT 30 PLUS

Cerquem empreses de Palafrugell i rodalies que tinguin previst incorporar personal dels perfils professionals següents i per un mínim de 6 mesos: auxiliars administratius, auxiliars administratius amb comptabilitat, personal per a empreses alimentàries (elaboració i atenció al client) i atenció al client al petit comerç. 

També cerquem persones majors de 45 anys, en recerca de feina, amb interès per les professions anteriors. 

L’Ipep, a través d’un conveni de col•laboració amb l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, promou i participa activament per poder oferir part d’aquest programa a Palafrugell que té per objectiu la formació i inserció laboral de persones majors de 45 anys residents a Palafrugell i a la Comarca del Baix Empordà i que cerquin feina activament. El programa és d’àmbit comarcal. Es subvencionaran 60 insercions laborals i es donarà suport a les empreses amb l’atorgament d’una subvenció econòmica de 1.108,33€/mes (import provisional), la qual cobreix gran part del contracte laboral del treballador, establint un mínim de 6 i fins a 9 mesos subvencionats.

 

Amb el Programa 30 Plus es pretén la creació de llocs de feina basats en una ocupació de qualitat, i alhora, incidir en la reducció de l’estacionalitat dels llocs de treball a la comarca.  Es prioritzaran aquells llocs de treball que promoguin la inserció laboral més enllà del període subvencionat.

Actuacions que ofereix l’equip tècnic del programa:

  • Suport a les empreses en tot el procés de participació al projecte.
  • Suport a les empreses en la selecció de persones candidates.
  • Suport a les persones durant tot el projecte. 
  • Disseny de la formació professionalitzadora.
  • Suport tant a les empreses com a les persones en la gestió documental. 

Prèviament a la contractació, els participants contaran amb una formació de 100 hores dedicades a aportar les bases necessàries per a la seva incorporació a l'empresa amb un treball de les competències tècniques relacionades amb el lloc de treball i de les competències transversals comuns a la majoria de professions. 

Per empreses i persones en atur majors de 45 anys interessades en formar part del programa 30 Plus, volem fer una crida a la participació en aquesta nova edició. 

Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al número de telèfon 972.64.55.41 / 972611820 o al correu electrònic  30plus@baixemporda.cat . (Places limitades)

Programa finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació i amb la col•laboració de l’IPEP entre altres ens locals de la comarca.

Amb la col·laboració de la