L’ajuntament de Palafrugell aposta pels joves titulats facilitant la seva inserció al món laboral

28/11/2019

L’Ajuntament de Palafrugell, a través del SOMI, acaba d’incorporar 4 joves menors de 30 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil.

Impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), aquest projecte forma part d’una estratègia europea amb l'objectiu de facilitar l'accés als joves al mercat de treball, i d'aquesta manera, lluitar contra l'atur juvenil. L’Ajuntament participa en aquest programa per quart any consecutiu.

Des de la setmana passada els contractats s’han incorporat a diverses àrees de l’Ajuntament: Urbanisme, la biblioteca municipal, el SOMI (Servei d’Ocupació Municipal  de l’IPEP i al GIS (Servei d’Informació Geogràfica).

Cada un d’ells/es comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, durant els 6 mesos de pràctiques hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. Els joves contractats havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquests contractes de treball estan cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Amb la col·laboració de la