Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

L’ajuntament de Palafrugell aposta pels joves titulats facilitant la seva inserció al món laboral

28/11/2019

L’Ajuntament de Palafrugell, a través del SOMI, acaba d’incorporar 4 joves menors de 30 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil.

Impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), aquest projecte forma part d’una estratègia europea amb l'objectiu de facilitar l'accés als joves al mercat de treball, i d'aquesta manera, lluitar contra l'atur juvenil. L’Ajuntament participa en aquest programa per quart any consecutiu.

Des de la setmana passada els contractats s’han incorporat a diverses àrees de l’Ajuntament: Urbanisme, la biblioteca municipal, el SOMI (Servei d’Ocupació Municipal  de l’IPEP i al GIS (Servei d’Informació Geogràfica).

Cada un d’ells/es comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, durant els 6 mesos de pràctiques hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. Els joves contractats havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquests contractes de treball estan cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Amb la col·laboració de la