Jornada empresarial adreçada a empreses de l’àmbit dels Oficis

22/11/2022

Tindrà lloc el proper 30 de novembre, en format online, d’11 a 13h.

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ipep, col·labora amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i amb altres Entitats de la comarca i Organismes de l’Administració Pública de Catalunya, per organitzar una Jornada empresarial relacionada a l’àmbit dels Oficis de la comarca del Baix Empordà.

L’objectiu d’aquesta jornada és generar un debat participatiu entre els diferents empresaris, entitats i administracions, per tal de poder trobar estratègies conjuntes i fer front als reptes del sector pel què fa a la cerca de professionals qualificats. 

Es realitzarà una presentació, a càrrec d’Oriol Homs (Expert Internacional de polítiques locals, formació professional i ocupació), en relació a la situació dels oficis a la comarca. 
A més, s’explicarà el projecte pilot d’impuls d’oficis industrials de sectors clau al Baix Empordà, arrel del pla de Formació del Baix Empordà iniciat al 2018. Amb el debat es pretén conèixer l’interès dels empresaris en la seva participació a un nou Saló dels oficis i professions, en les actuacions formatives que es planifiquin i en els projectes ocupacionals vigents per donar resposta a aquesta necessitat. 
Per a poder participar-hi, és necessària la inscripció prèvia a través del següent codi QR:

Per més informació, contactar telefònicament al 690 157 787. 

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.

Amb la col·laboració de la