JORNADA D'OPORTUNITATS LABORALS

13/02/2017

Tens o preveus tenir necessitat d’incorporar personal a la teva empresa? Des de l’IPEP t’ho posem fàcil! Vine el 15 de març i entrevista ràpidament a candidats preseleccionats pels nostres professionals.

El dimecres 15 de març organitzem una jornada per posar en comú les necessitats de personal de les empreses amb candidats aspirants prèviament seleccionats amb l’objectiu de realitzar breus entrevistes en un mateix espai.

Si vols participar-hi, només caldrà omplir el formulari d’inscripció que trobaràs al web www.ipep.cat o aquí adjunt, amb el número de vacants i detallant els requisits per cadascuna.

Teniu temps per a fer-ho fins el divendres 17 de febrer.

Els propers dies començarem una campanya comunicativa entre possible aspirants procedents de diferents borses de treball, usuaris del SOMI així com altres recursos de l’IPEP per trobar perfils com el que cerques.

Els aspirants s’hauran d’inscriure a les ofertes online i adjuntar el seu currículum prèviament, així que a la jornada només hi accediran els candidats que compleixin amb els requisits que l’empresari hagi definit a la inscripció.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’IPEP i demanar per la Tània, la Sònia o la Marta.

C/ Major, 1. 17200 Palafrugell

Telèfon: 972 61 18 20

Amb la col·laboració de la