Joana Frigolé - Resiliència i emocions saludables

01/03/2021

Psicòleg, coach i conferenciant.

Autora del llibre "Posa llum a la teva vida. Genera emocions i converses constructives".

 

 

 

 

La Joana Frigolé és llicenciada en psicologia per la UAB. Coach certificada per ICF (International Coach Certification) a nivell PCC.

Acompanya en els processos de transformació emocional de les persones, els equips i les organitzacions. Ajuda a dissoldre creences i relacions limitants que ens impedeixen aconseguir una vida plena i feliç.

Treballa per potenciar el poder d'influència innat en cada un de nosaltres, per a generar estats d'ànim capaços de construir un futur pròsper i enriquidor.

El seu repte és el de despertar un lideratge conscient, que aporti valor i que compti amb cada una de les persones que formen l'organització.

Acompanya a les persones a descobrir les seves fortaleses i les seves pròpies respostes a través del COACHING.

La Joana la tindrem entre nosaltres en un taller online per a aprendre sobre la Resiliència i les emocions saludables. I a com conviure amb l'adversitat.

Ens ajudarà a descobrir les nostres fortaleses i crear les nostres pròpies respostes a través del coaching.

En aquest context de pandèmia que vivim, ens permetrà experimentar habilitats per ajudar a transformar creences, emocions i patrons relacionals que ja no ens resulten efectius. Ens ajudarà a crear entorns de confiança, optimisme i compromís, a aprendre a mirar-se a un mateix, a experimentar i transformar cada emoció i a viure el benestar emocional i el sentiment de plenitud.

 

Dimarts 16 i dimarts 23

Horari : de 14.30 a 16.30 h

Amb la plataforma Zoom

 

Inscripcions  AQUÍ  

Amb la col·laboració de la