Gimcana familiar Palafrugell+

23/06/2020

Des de finals de juny i fins a finals de setembre, participa a la gimcana del PALAFRUGELL+.

Palafrugell + posa en marxa una gimcana familiar que recorrerà 6 espais culturals de la vila. Aquesta activitat gratuïta, que permet descobrir i conèixer els racons del municipi d’una manera lúdica, està dirigida a infants d’entre 5 i 11 anys, i es podrà fer fins al 30 de setembre.
 
La gimcana autoguiada recorrerà els següents espais: el Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario, el Jardí Botànic de Cap Roig, la Fundació Josep Pla, la Fundació Vila Casas Museu Can Mario, el Museu del Suro i el Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda. En el lloc d’inici de la gimcana (que pot ser qualsevol dels 6 espais que hi participen), s’entregarà a cada infant un llibret amb les activitats i enigmes a resoldre. Per poder realitzar la gimcana els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult que disposi del tiquet Palafrugell +.
 
L’activitat pretén que els infants i famílies puguin fer el recorregut per tots els espais, tot esbrinant unes incògnites que planteja la gimcana. A través d’un llibret podran llegir la història que envolta el joc i anar descobrint i responent les preguntes per acabar trobant totes les respostes que porten a poder emplenar un formulari.

Amb la col·laboració de la