Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

GAROINADA 2020!

12/12/2019

Diferents fórmules per gaudir de La Garoinada, la tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell, ja estan a la vostra disposició.

Veniu a passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclou: el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, i es complementa amb una activitat a escollir entre una sortida en vaixell d’època (el Rafael) o una excursió de senderisme, que us permetrà conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori.

A més, un talonari de tiquets us permetran visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Com a novetats per aquest 2020, podem destacar l’oferta de preus entre setmana (de diumenge a dijous) que oferiran alguns dels allotjaments participants i l’opció de triar entre dues activitats: una excursió en vaixell d’època o bé una ruta de senderisme, ideal pels amants de la natura. La ruta anomenada “Indiketes, romans, moros i cristians” serà guiada de la mà d’un coneixedor i expert del territori, la flora i la fauna.

Els restaurants i els hotels que hi participen són:

  • Els restaurants: L’Arc, La Casona, La Xicra i Xadó (de Palafrugell), Bellacosta,El Far, La Llagosta, Llafranc, Llevant  i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella i El Càntir (de Calella) i Es Portió (de Tamariu)
  • Els hotels: Arrels d’Empordà, Can Liret i Casa Peya (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far, Llafranc i Llevant (de Llafranc)

El menú Garoinada, que cada edició canvia, aquest any consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de calamars farcits o bé un plat alternatiu, i unes postres de xocolata. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.

Més informació a www.garoinada.cat  

 

Descàrregues recomanades:

Amb la col·laboració de la