Flors i Violes tanca la seva 13a edició omplint de nou carrers, places i espais de Palafrugell, per retrobar-se amb l’essència de la primavera

02/05/2022

Flors i Violes tanca un cap de setmana amb més de 100 activitats per a tots els públics.

Palafrugell, 2 de maig de 2022.- La 13a edició de Flors i Violes celebrada aquest cap de setmana a Palafrugell s’ha retrobat amb el públic, sense límits d’aforament i podent gaudir 100% dels colors, olors, la música i la gastronomia. El mapping inaugural, titulat “Chronos o la joie de vivre”, va omplir els jardins de Can Bech amb un espectacle de llum, música i dansa que es va convertir en un dels esdeveniments més multitudinaris de la programació d’enguany. 

Flors i Violes, que serveix per donar la benvinguda al bon temps a Palafrugell, ja està consolidada com una de les activitats d’inici de primavera més participativa, no només a nivell d’assistència, sinó també pel nombre d’espectacles i d’espais decorats, de les comarques gironines. 

Un dels altres aspectes destacats, ha estat la descoberta d’espais inèdits com ara: la glorieta del pati de l’Ajuntament, l’antiga quadra de l’Hostal l’Estrella o l’antic magatzem Pruneda Carbó. També s’han omplert d’un degoteig constant de gent passejant pels carrers del centre i d’altres espais, oferint una conjunció de colors i formes, així com activitats per a tots els públics. 

Així mateix, organitzat conjuntament amb l’àrea de Cultura, entre dissabte i diumenge va tenir lloc el 2n concurs “Palafrugell canta”. Aquest concurs vol donar a conèixer el talent musical de joves del municipi.  La cantant coneguda com La Paula ha estat la guanyadora de l’edició d’enguany, guardonada amb l'enregistrament d'un EP i amb la incorporació al cartell oficial del Festival Flors & Violes de l’any vinent.

L’espai Els Forns de La Bòbila han acollit els concerts dels vespres amb grups com The Gramophone Allstars Bigband, Ginestà o Miquel Abras, entre d’altres, per on han passat més de 4.000 persones.

Flors i Violes 2022, després de superar dos anys complicats degut a la pandèmica de la Covid-19, es reafirma com un excel•lent aparador ple d’espectacles, música i color i gastronomia, pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics, i compleix amb el seu objectiu inicial, dinamitzar el sector comercial i de restauració el primer cap de setmana de maig.

Des de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell volem agrair a tothom qui hi hagi col·laborat, fent de Flors i Violes un dels actes més representatius de la primavera al nostre territori i, any rere any, dels més esperats.

Us esperem doncs a l'edició 2023!

Recull de fotos (clicar a sobre)

Amb la col·laboració de la