Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Flors i Violes Home Edition!

30/04/2020

Com cada 1 de maig, torna el FLORS I VIOLES! Aquest any, tot esperant el setembre amb moltes ganes, us volem oferir una versió diferent però no menys animada!

La 11ª edició del Flors i Violes s’ha ajornat i se celebrarà del 25 al 27 de setembre però no podíem estar un primer de maig sense viure el Flors i Violes, encara que sigui des de casa. Serà una versió molt diferent a la habitual però no menys animada.

A través d’Instragram Live, el divendres 1 de maig, es podrà gaudir d’un festival amb connexions i concerts en directe de molts dels grups que actuaran a l’edició d’enguany.

Al migdia de 12 a 14 h se celebrarà el tradicional “Off Flors i Violes – Vermut electrònic” de la mà de l’associació Birres Braves Trail i amb la sessió de dj’s Ruben Hit, Falop, Tawi entre d’altres.

A la tarda, a partir de les 18 h, es faran connexions en directe amb nombrosos grups de música com l’orquestra Diversiones, Fundación Tony Manero o Mazoni així com amb alguns dels artistes que transformaran els espais.

Amb aquesta iniciativa l’Institut de Promoció Econòmica ha volgut portar el Flors i Violes a casa vostra tot esperant l’edició del mes de setembre.

Amb la col·laboració de la