Flors i violes+

27/04/2021

12a edició. Palafrugell, tornarà a acollir el festival Flors i Violes a Palafrugell, els propers 30 d’abril, 1 i 2 de maig.

Veniu a Palafrugell i gaudiu de la cultura segura en un festival adaptat a les mesures de seguretat, amb instal•lacions i decoracions a l’aire lliure. 

Flors i Violes 2021 presentarà un recorregut a través d’espais i carrers a l’exterior. Diversos espais emblemàtics del centre de la vila estaran guarnits per a l'ocasió. 

A Plaça Nova trobarem un sostre espectacular, al Pati de la Biblioteca ens endinsarem en un jardí oníric que ens transportarà i també podrem gaudir d'una elegant passejada per la Plaça de l'Església. 

Es pintarà un nou mural (relacionat amb Josep Pla), es tractaran fets històrics de la vila al Casal Popular, i es parlarà de temes actuals coincidint amb el dia de la mare. Tot, representat a partir de diferents besants artístiques. 

Una desena de carrers també donaran un nou i bonic aire en forma de decoracions aèries, la majoria d'elles.

Destacar també, l'orgull que representa pel Flors i Violes que els alumnes del PTT d'auxiliar de vivers i jardins de Palafrugell - Calonge i Sant Antoni puguin posar en pràctica els seus coneixements. Els trobareu a la rampa de la Plaça de Can Mario.

La novetat d’enguany és el 1r concurs “Palafrugell canta”, un concurs per donar a conèixer el talent musical de joves del municipi. Entre tots els participants, els finalistes tindran l’oportunitat de tocar a l’escenari ubicat a Els Forns durant el cap de setmana del festival Flors i Violes, ajudant-los així a promoure i difondre la seva música. El premi pel guanyador serà l’enregistrament d’un EP.

Així mateix, el mateix cap de setmana del festival, podreu degustar el menú especial “Flors i Violes” als restaurants del municipi i gaudir de les decoracions que han preparat els comerços participants al concurs d’aparadors organitzat per Oohxigen.

També teniu un gran ventall d’activitats i espectacles per a tots els públics. Podeu consultar tot el programa, la ubicació dels espais decorats, reservar entrades i tota la informació del festival al web www.palafrugell.cat

Del 30 d’abril al 2 de maig, us esperem a Palafrugell, per donar la benvinguda a la primavera!

Més informació a: www.florsivioles.cat 
#Florsivioles2021
Tel. 972 30 02 28

Amb la col·laboració de la