Flors & Violes tanca la seva edició més exitosa

04/05/2018

AQUEST ANY EL FESTIVAL HA CRESCUT GEOGRÀFICAMENT AMB LA INCLUSIÓ DE CALELLA, LLAFRANC I TAMARIU 

A L’ESPECTACLE INAUGURAL DE XAVIER BOVÉ, SUMANT LES TRES PROJECCIONS, VAN ASSISTIR MÉS DE 7.000 PERSONES, I ES VA CONVERTIR EN L’ESDEVENIMENT MÉS MULTITUDINARI DINS DE LES MÉS DE 200 ACTIVITATS PROGRAMADES

MÉS DE 1000 PERSONES VAN UTILITZAR EL SERVEI DE BUS TURÍSTIC QUE UNIA CALELLA, LLAFRANC I TAMARIU AMB PALAFRUGELL. GRÀCIES A L’ÈXIT D’ENGUANY, JA S’HA COMENÇAT A TREBALLAR EN LA DESENA EDICIÓ QUE ESTARÀ CARREGADA DE NOVETATS 

Aquest dimarts ha finalitzat la 9ª edició del Flors i Violes, el festival que dóna la benvinguda a la primavera a Palafrugell, i que ha tancat amb xifres rècord tan a nivell d’assistència, com d’espectacles (més de dos-cents) i d’espais decorats (aquest any han superat la cinquantena).
Flors i violes 2018 s’ha reafirmat com un aparador ple d’espectacles, circ, màgia, gastronomia, cercaviles.... pensat per a tots els públics: des del més familiar i infantil, passant pels enamorats de la gastronomia del Baix Empordà i internacional (tast de Vins DO Empordà, Taller de Sushi...), fins als amants de la música amb grups destacats de l’escena catalana (Mishima, Miquel Abras, Sara Terraza... que han congregat més de 5000 espectadors només en l’espai dels Forns durant els 4 dies del festival) amb un marge que continuarà creixent tan a nivell geogràfic, com a nivell d’espectacles per a seguir sent un referent dins l’àmbit dels festivals de la primavera al nostre país.
Aquest any s’han repartit més de 10.000 programes i s’han consultat més de 12.000 continguts a l’aplicació de l’esdeveniment.
Pel seu desè aniversari, el festival continuarà apostant per la música, els espectacles audiovisuals, la màgia, el circ i la gastronomia. L’organització ja està treballant en novetats que sorprenguin als assistents per fer encara més especial el Flors i Violes 2019.

Amb la col·laboració de la