Quan el fred comença a ser més intens, ve de gust menjar plats consistents com és l'Es Niu, una recepta autòctona de Palafrugell que barreja ingredients del mar, com el bacallà i la sèpia, i del camp, com l'aviram de cacera, les salsitxes i les patates.
La campanya gastronòmica nascuda l’any 1998, te per objectiu fer conèixer l'Es Niu als que encara no l'han descobert i fer-lo més accessible als amants de la gastronomia tradicional.
Fins al 8 de desembre de 2024, si veniu a Palafrugell, no perdeu l’oportunitat de tastar el plat típic taper més antic del municipi, en un dels 5 restaurants participants:
Restaurants L’Arc, La Xicra, Pa i Raïm i Xadó a Palafrugell i Restaurant Es Portió (Hotel Hostalillo) a Tamariu.
A més emporta’t Es Niu a casa!
Consulta els restaurants que participen i reserva la teva taula a visitpalafrugell.cat o al 972 30 02 28