Estimo el meu mercat

17/09/2020

Del 18 al 27 de setembre, arriba una nova edició de la campanya internacional Estima el teu mercat, enguany sota el lema “Compra responsable, compra sostenible”.

Quan comprem de manera responsable ho fem pensant en un interès que va més enllà de nosaltres mateixos, que té en compte l’acte de compra present, però sobretot el futur de les noves generacions i la sostenibilitat del planeta.
La compra de proximitat, als nostres mercats, és una compra responsable, de producte fresc de petits productors i comerciants que ens ofereixen cada dia el millor d’ells mateixos en benefici de la nostra salut i la nostra seguretat.
 
Durant aquests dies, els mercats de la província de Girona, coordinats per la Diputació de Girona, duen a terme activitats i accions de promoció del mercat. Enguany, amb la situació excepcional que estem vivint, aquestes activitats s’han adaptat a les mesures de seguretat.
 
Des del Mercat de Palafrugell es duran a terme les següent accions durant la setmana del 18 al 27 de setembre:
  • Tret de sortida de la campanya al mercat diari de Palafrugell.
  • Presentació del primer vídeo promocional del mercat diari de Palafrugell. 
  • Promoció de la bossa isotèrmica reutilitzable del mercat diari de Palafrugell, que ja es va començar a vendre el passat mes d’agost. Ajudem a fer una compra més sostenible.
  • Concurs a l'instagram del Mercat diari de Palafrugell "cuina d'aprofitament a casa". Es sortejaran 3 paneres de productes del mercat diari, entre tots els participants.
  • El Mercat et cuida. Un nou espai a les xarxes socials del Mercat diari, a Instagram i Facebook, on, durant els dies que dura la campanya, els operadors del mercat diari donaran diversos consells sobre temes com la cuina d'aprofitament, els productes de temporada, la sostenibilitat...
 
Estigueu ben atents a les xarxes socials del Mercat diari!
Instagram: @mercatpalafrugell
 
Amb la col·laboració de la