Estima el teu mercat 2023

05/05/2023

Del 12 al 28 de maig, arriba una nova edició de la Setmana Internacional dels Mercats, la campanya Estima el teu mercat, enguany sota el lema “La cultura és al mercat”.

Els mercats municipals són peces clau en el dinamisme de molts pobles i ciutats del territori, complint una funció que no és només comercial, sinó també social. 
 
Integrar aquests espais a la vida social i cultural del municipi fa que es reforcin els vincles entre el propi mercat i la seva ciutadania.
 
D’aquí que enguany, la campanya Estima el teu mercat, tingui com a focus apropar la cultura als mercat diaris podent gaudir de la música, l’art i la literatura en aquests espais.
 
Del 12 al 28 de maig, els mercats de la província de Girona, coordinats per la Diputació de Girona, duran a terme activitats i accions de promoció del mercat. 
 
Des del Mercat de Palafrugell es proposen les següent accions:
 
Diumenge 14 de maig, a les 11.30 h. L’hora del vermut amb Jack o' Diamonds (Joan Rubau & Lluís Figueras). Plaça Priorat Santa Anna. 
 
Dissabte 20 de maig, a les 11 h. Contes per llepar-se’n els dits, amb Albert Quintana. Porxos del Mercat. 
 
Campanya del Mercat diari de Palafrugell "comprar al mercat té premi!”: per a les compres que es facin durant els dies que dura la campanya, els clients del mercat diari podran aconseguir gratuïtament un cistell personalitzat amb la marca del mercat de Palafrugell. Podeu veure les condicions AQUÍ .
 
Estigueu ben atents i atentes a les xarxes socials del Mercat diari!
 
Instagram: @mercatpalafrugell
Facebook: https://www.facebook.com/mercatpalafrugell
 
Amb la col·laboració de la