Estima el teu mercat 2022

13/05/2022

El mercat de Palafrugell participa, un any més, a la Setmana Internacional dels Mercats, a través de la campanya “Estima el teu mercat”, que tindrà lloc del 16 al 31 de maig.

Enguany es vol fer palès la importància del producte que es troba al mercat diari, la seva procedència, proximitat i qualitat, sota el lema “és de mercat, és bo”.

Per celebrar aquest esdeveniment, es durà a terme una ruta gastronòmica sota el títol “Tastets d’història del Mercat de Palafrugell”, de la mà de la guia oficial Sandra Bisbe, el proper dissabte 21 de maig a les 11 h, en la qual els assistents, a més de conèixer la història i curiositats del mercat de Palafrugell, també degustaran els seus productes.

Paral•lelament, durant els 15 dies, es promourà la campanya a nivell de xarxes socials, a través d’una imatge gràfica creada per a l’ocasió i s’acompanyarà de sortejos de producte entre els seguidors del Mercat diari de Palafrugell.

Aquesta campanya és una iniciativa de la Diputació de Girona, que es vehicula a través de la Xarxa de Mercats Sedentaris de la Província de Girona, que engloba els mercats municipals de la província.

Amb la col·laboració de la