Estima el teu mercat

08/05/2018

«Estima el teu mercat» (Love your local market) és el nom de la iniciativa per a la promoció dels mercats locals que enguany duu a terme la cinquena edició

La campanya tindrà lloc del 14 al 31 de maig, i es presenta amb el lema «Mercats a prop del teu cor» (Markets close to your heart), de la mà de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) i amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona.

Sis dels nou mercats municipals de la demarcació de Girona participen a la campanya organitzant diverses activitats com demostracions gastronòmiques, tallers de cuina saludable, degustacions de producte, sortejos...

El Mercat de Palafrugell, sota el títol “Art, música i gastronomia”, durà a terme el dissabte 26 de maig tot un seguit d’activitats:

  • Al matí, d’11h a 14h, hi haurà una mostra en directe de retolació (lettering) d’espais del Mercat, amenitzada amb bona música.
  • Al vespre, de 19h a 21h, al mateix Mercat, se celebrarà el “Tast al Mercat”, una degustació dels productes de les parades del Mercat. Vine a descobrir tot el que et poden oferir!

Per a més informació sobre les activitats que es duen a terme a la resta de mercats aquí. Més informació.

Amb la col·laboració de la