Empresa: acull un/a jove en pràctiques del programa singulars.

27/04/2021

Recuperem la figura de l’aprenent!

Una bona oportunitat perquè els joves millorin la seva experiència laboral i perquè les empreses tinguin la possibilitat de fer formació a mida.

El programa Som Singulars en l’especialitat d’Atenció al Client, Aux. de magatzem i ajudant de cambrer, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col•laboració dels Ajuntaments de Palafrugell, La Bisbal d’Empordà, Castell- Platja d’Aro, Calonge i Sant Antoni i Torroella de Montgrí, ofereix experiència laboral als joves mitjançant unes pràctiques no laborals.

El programa Som Singulars en l’especialitat d’Atenció al Client, Aux. de mosso magatzem i ajudant de cambrer/a, ofereix formació en aquest àmbit a 30 persones joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits a l’Oficina de Treball i a Garantia Juvenil.

La formació d’atenció al Client ha tingut una durada de 130 hores i 50h tant el d’auxiliar de mosso magatzem com la formació d’ajudant de cambrer/a. A més, les persones joves participants poden realitzar 30 hores de pràctiques no laborals en una empresa. L’objectiu és que els i les joves puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i facilitar-los l’accés al mercat de treball.

Les pràctiques no són remunerades i no tenen cost per les empreses, només cal signar un conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’empresa.

La pràctiques permeten formar als joves segons les necessitats específiques de cada empresa per, a posteriori, poder consolidar el lloc de feina amb un contracte laboral, si és possible. 

Les empreses que vulguin acollir una persona jove en pràctiques poden contactar amb: 

Carme Ramirez Tel. 972611820 (IPEP)
Mar Anselmo Tel. 681 03 17 53 (Zona Sud)
Carmen Carbonell Tel. 676 45 84 71 (Zona Nord)

Projecte Som Singulars 
Àrea de Promoció Econòmica i Turisme            
Tel. 972 64 23 10 – 650 10 11 16
joves@baixemporda.cat

Amb la col·laboració de la