Els 10 hàbits de la gent extraordinària amb XESCO ESPAR

10/10/2023

2a Jornada  Emociona't , dijous 16 de novembre al Teatre Municipal de Palafrugell

Des de l'IPEP s'organtiza la 2a Jornada Emociona't de la mà de Xesco Espar.   En la 1a edició vàrem comptar amb en Victor Küppers amb el seu Viure amb entusiame.

Segons en Xesco Espar tenir un bon any és qüestió de motivació i treball. Mantenir-ho depèn dels hàbits que s'hagin adquirit. Vine a aprendre quins són aquests 10 hàbits que garanteixen que no s'acabi l'èxit.

 

Xesco Espar (Barcelona 1963) és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona i Màster en Psicologia de l'Aprenentatge per la Universitat Autònoma de Barcelona.

És professor de l'INEFC Barcelona des del 1991 i entrenador d'handbol en el FC Barcelona del 1985 al 2007. En tots aquests anys ha fet de jugador, entrenador de jugadors joves, preparador físic del primer equip i primer entrenador de l'equip professional. Entre els seus èxits cal destacar 4 copes d'Europa i 4 lligues Asobal.

En l'actualitat és expert en Alt Rendiment Personal, Lideratge i Hàbits per l'Excel·lència per tal d'obtenir el màxim rendiment.

Ha fet de la seva capacitat de comunicació una eina per transportar a la societat un missatge de superació i autoexigència.

En els últims 12 anys ha inspirat a centenars d'empreses en els seus processos de canvi, a trencar els límits del seu actual rendiment, a generar el seu creixement i a treballar en equip per la cerca dels seus objectius més exigents.

Algunes de les empreses amb les que ha treballat són: ALSTOM, BIC GRAPHICS, IBM, DOW CHEMICAL, BASF, BEIERSDORF HEALTH CARE, NOVARTIS, PFIZER, PLANETA, NESTLÉ, ESSITY, DANONE, CINESA, BAYER, CENTURY 21, REMAX, OLYMPUS, CAIXABANK, BANC SABADELL, BANCO DE SANTANDER, CATALANA OCCIDENTE, CELSA, CAMPARI, SHIRE, SEAT, VOLKSWAGEN, MERCEDES, TOYOTA, KIA, ZURICH, UNITED TECHNOLOGIES, MYLAN, HP, entre d'altres.

Imparteix conferències en castellà i anglès sobre Lideratge, Motivació, Treball en Equip a milers d'entrenadors, persones empresàries, directives i executives a Europa i Sud-amèrica.

És autor de tres llibres supervendes: Jugar con el Corazón  (25 edicions),  La Libreta (novetat, 3 edicions) i  No Limits (4 edicions).

 

QUAN: Dijous 16 de novembre

HORA: 20.00 h

LLOC: Teatre Municipal de Palafrugell (TMP)

 

INSCRIU-TE AQUÍ

Amb la col·laboració de la